Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-03, 01:40   #1199
magdula87
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Ale CUDNE chłopaki gratulacje!!!!a czemu Mateuszek ma ta antenke??
ja juz sie zastanawiam jak Oluś będzie wyglądał

ja ostatnio walczyłam z Bożena i muszę sie pochwalić była to walka wygrana co prawda poszedł w ruch krem i golarka i golilsm ja na klęczkach ale udało sie heh ja OKIEŁZNAĆ Hihi tylko nie wiem czy muszę jak mam cc ale jakoś tam lepiej sie czuje

Któraś sie o magnez pytała to powiem ze mi położna powiedziała ze magnez warto brać cały czas nawet po porodzie bo dobrze robi na organizm wykończonym mamy Aha no i rozluźnia męskie wiec teoretycznie pomaga przy porodzie ja tam biorę cały czas

My dzisiaj tez na spacerku buło siper dopóki młody nie zaczął sie buntować i skakać po pęcherzu
No i pomaliwalismy kolyske wyglada super a jeszcze nie skończona pochwale sie niedługo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mateusz dostaje antybiotyk, stąd wenflon, jednak już nie ma na główce, teraz ma w rączce.

U mnie na sali są dziewczyny, których dzieciom coś jest, a to zakrztuszenie wodami płodowymi, dodatni gbs, infekcje.
Jednak wczoraj w nocy trafiła dziewczyna, której maluch miał bardzo wysoką temperaturę. Dziecko trafiło do inkubatora, pod respirator. Ona całą noc płakała, nawet nie pytałyśmy co dzidziusiowi jest. I na wieczornym obchodzie, neonatolog mówiła że dziecko jest w poważnym stanie, spadają mu płytki krwi, wszystkie wyniki ma złe, crp bardzo wysokie. W ogóle lekarka tak delikatnie dobierala słowa mówiąc do niej. A rodziła ponoć w Katowicach i wypisując ich dziecko miało mocz na granicy normy i podwyższoną bilirubinę. Normalnie po obchodzie wszystkie byłyśmy spocone i w szoku, że się rozmawiać nie chciało.
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora