Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-03, 08:49   #1713
7koliberek7
Zadomowienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

u mnie w szpitalu jest tylko takie cos na ginekologiczno polozniczym ze odwiedzajacy musza miec fartuchy i buty...poza tym odwiedziny sa od 13 do 18 i do sali moga wejsc max 2 osoby... jakies takie przepisy maja a w sumie zaostrzyli je troche od wrzesnia bo wczesniej kilka miesiecy oddzial byl nieczynny przez remonty i we wrzesniu bylo wielkie otwarcie... tak jak juz pisalam sale sa max 2 osobowe ale wiecej jest pojedynczych, wymienili doslownie wszystko, jest nowy sprzet itd itp...podejrzewam ze byc moze wzieli pieniadze jakies na ten remont i musza sie dostosowac i przestrzegac pewnych zasad w razie kontroli bo w sumie nowy oddzial smiga dopiero 2 miesiace

a maly sie buntuje bo wierci sie niesamowiicie i znow mam wrazenie ze nie jest ulozony tak jak powinien,strasznie mi sie ostatnio prezy i wypina tak ze siedziec nie moge bo czuje jakbym go zebrami gniotla wiec najlepiej stac bo lezec tez nie bardzo bo na plecach zle sie oddycha, a na bokach jak chce lezec to maly rzadzi i walczy o swoje. jeszcze z tydzien i moglabym sie wypakowac bo juz mi ciezko... a kazdy wysilek konczy sie pobolewaniem brzucha...dzisiaj jak maz wychodzil do pracy to nawyzywalam na niego ze mi nie pomaga, ze sama jestem ze wszystkim, ze sobie juz nie radze nawet z domowymi rzeczami bo zaraz mnie cos boli a on ma to gdzies...poplakalam siie z bezsilnosci... na szczescie moj biedny mezulek sie nie obrazil tylko mnie przyytulil i powiedzial ze jak wroci z pracy wszystkim sie zajmie i zebym sie uspokoila... chyba uaktywnily mi sie zmiany nastrojow...co prawda pod koniec ciazy.

a i pisalam Wam kiedys ze moje 2 kuzynki maja termin podobny do mnie i jedna ma miec chlopca a 2 dziewczynke i a co ma miala miec dziewczynke ma rodzic pod koniec grudnia a w zeszlym tygodniu dowiedziala sie ze to jednak bedzie syn
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora