2014-11-03, 08:54
|
|
Rozeznanie
|
Moja walka - jilllove
Długo się zastanawiałam czy zakładać swój własny wątek, bo jednak jest sporo miejsc gdzie można pisać ale jednak się tam nie odnajduję bo teraz głównie ćwiczę na siłowni. Wątek będzie po to by się mieć przed kim spowiadać - taka dodatkowa motywacja
Trochę o mnie..
Wiek ...3 z przodu już jest dawno Mama 2-ki dzieci.
Ćwiczę od listopada 2013, najpierw było Body Revolution Jillian Michaels - 3 m-ce, później przeszłam na Fitness Blender i z nimi zaczęłam treningi siłowe w domu. Taka forma treningu bardzo mi odpowiadała. Tak na prawdę cały czas trenowałam regularnie aż do wakacji.. Niestety lipiec, sierpień, wrzesień były tymi miesiącami gdzie mało ćwiczyłam bo nie miałam kiedy lub po prostu mi się nie chciało (tak to też trzeba przyznać). Diety tzn zdrowego odżywiania pilnuję cały czas, więc przez okres tych 3 m-cy nie przytyłam .
Jako, że treningi w domu mi się już okrutnie znudziły od października zaczęłam chodzić na siłownię i robiłam trening FBW z SFD. Spadło mi przez ten miesiąc 1 cm z talii i 2 cm z brzucha..a w pupie doszło 1,5 cm hmm (mąż się cieszy ).
Teraz mam trening ustalony przez inną trenerkę - już podzielony na partie.
Mój tydzień treningowy wygląda tak :
Pon: plecy, triceps, biceps, abs, aeroby 40 min
Śr : klatka, barki, abs, aeroby 40 min
Pt: nogi, pupa, aeroby 30 min
W pozostałe dni powinnam chodzić na aeroby czyli bieżnia lub orbi.
Moje wymiary :
Pokaże wymiary sprzed roku i pierwsze zapisane , które mam z lutego 2013 kiedy miałam pierwsze zrywy do treningów.
Generalnie schudłam 10 kg od listopada 2013 do maja 2014, od tego czasu waga się utrzymuje..chciałabym jeszcze może 2-3 kg zrzucić. Zobaczymy jak będzie wyglądał brzuch, który jest moim priorytetem .
wzrost 176 cm, waga 69 kg

edit : wymiary z grudnia'14

no ! obym miała się czym chwalić za kilka miesięcy
Edytowane przez jilllove
Czas edycji: 2015-02-16 o 10:35
|
|
|