Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "jesteś najważniejsza" czy napewno?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-03, 09:16   #94
BonaDea75
Zadomowienie

Dot.: "jesteś najważniejsza" czy napewno?

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;48778541]To on jest twoim mężem?pisałaś ze spotykacie się od roku co kilka tygodni na weekend wiec chyba mężem twoim nie jest?wysyla ci pieniadze na utrzymanie czy nie macie wspólnego budżetu?najłatwiej się cudze pieniądze wydaje i decyduje co jest problemem co nie . może on ma inne wydatki zaplanowane niż podróż do polski i spanie w hotelu?
Wiek nie ma tu nic do znaczenia.
a skoro już tak go obwiniasz za to ze nie może przyjechać
to że nie macie po 20 lat nic nie znaczy . ty nie znasz naprawdę tego człowieka bo widziałaś go kilka razy w roku podczas romantycznych weekendów wiec zamiast się obrażać zastanów się jaki jest prawdziwy powód skoro twierdzisz ze bilet to 100zl nikt w pracy urlopu nie planował,samoloty latają dokładnie tak jak sobie życzysz . to co naprawdę stoi na przeszkodzie?może właśnie fakt ze rozrywki z tego wyjazdu by nie miał i może to go nie kręci.[/QUOTE]

ja się nie obrażam, zdaje sobie tylko sprawę że nie da się na forum wyluszczyc pół swojego życia, bo tylko składowe wszystkich elementów tworzą prawidłowy obraz do ew. oceny, szanuje zdanie wszystkich osób, ale Twoje jest najmniej trafne jeżeli chodzi o ocenianie bo odnosisz się do spraw które nie mają miejsca w rzeczywistości. Powtarzam Ci po raz kolejny ze pieniądze są tu na ostatnim miejscu, a zdanie że ja wydaje jego już mnie całkiem powaliło, widzisz nie wiesz a piszesz, i nie jest moim formalnym mężem, ochh chcialabym żeby życie składało się z romantycznych randek, ale się nie składa, a gdyby ta wyglądał mój związek to nie dziwna by dla mnie była reakcja TZ, więc trudno odnosić mi się do Ciebie bo wiekszosc co piszesz jest twoim i tylko twoim wyobrażeniem nie slusznym zresztą.