Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-03, 09:17   #1755
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Mikusha to w sobote testujesz czy czekasz do terminu @??
może ten zabarwiony sluz to moze faktycznie zagnieżdzenie

dziewczyny pomarudze troche
wczoraj byliśmy na urodzinach u przyjaciela mojego TZ. (oni mają 2 córki)
byli tez Ci znajomi co spodziewają się teraz dziecka i jeszcze jedna para która juz ma 3 letnie dziecko
3/4 czasu spedzonego u nich to były rozmowy o dolegliwościach ciążowych, o porodzie o tym jak to cudownie byc w ciąży itp.
nawet nie chciało mi się rozmawiac.
dobrze że leciał jakis program w Tv....
rozumiem że to jest naturalne że sie cieszą itp.
no ale niestety nie wszyscy mogą się tym cieszyć (a ta znajoma wie że sie staramy i że nie wychodzi itd)
w tamtym momencie chciałam z tamtąd jak najszybciej wyjśc....

nie chce żebyście źle to odebrały bo Wy wiecie jaka jest u mnie sytuacja i to forum jest po to żeby wymieniac się swoimi doswiadczeniami staraczkowymi jak i w juz w ciąży...
Nie dziwie Ci się że było ci przykro. Niestety tak jest, szczególnie jak jakaś jest w ciazy, albo świeża mama. Temat porodów, dzieci, ciazy jest nieśmiertelny w takim towarzystwie. Ktoś kto nie przeżył kilku rozczarowań przy staraniu sie o dziecko tez nie zawsze potrafi zrozumieć jak to jest ciezko i jak bywa przykro w takich sytuacjach...
Mam nadzieje ze za chwile i Ty dołączysz do takich rozmów mogąc sie wymieniać doświadczeniami
Sama wtedy zobaczysz jak to jest ze ten temat długo długo Ci sie nie znudzi
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora