Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-03, 09:55   #448
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Ja-ika oby szybko zlecialo

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
jaika powodzenia w pracy!

u was tez taka mgla?

czekam az opadnie i na spacer. nocka fatalna - obie i ja i Pola skonczylysmy z nurofenem i pozniej juz bylo tylko lepiej
U mnie słońce

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

witamy sie po wczorajszej imprezie roczkowej...
niestety Jasiek wczoraj po południu zrobil sie bardzo markotny i płaczliwy a z nosa zaczął sączyć się katarek więc prawie całą swoja impreze przesiedział na rączkach
w nocy plakał bez przerwy, a dzis ma juz katara po pas
poki co stawiam na zęby, choć tam nie widzę konkretnego

tak więc wspoczuje Poli i Miłoszkowi rowniez

poli biedna Lila mam nadzieję ze jezy k szybko sie zagoi

Jasiek wzbogacił sie o super prezenty

klocki lego, hulajnoge, mate wodna do rysowania, bączka, namiot do zabawy, kilka ubranek, książeczkę z baśniami poki co szał jest na klocki i... bączka takie najpostsze zabawki sa najlepsze.

a namiotu sie boi
Oj szkoda ze akurat na imprezę zle sie czuł
A prezenty ekstra a jaki namiot? Tomy? Jeśli tak to tez go mamy i tylko pierwszego dnia leo podchodził do niego z dystansem teraz codziennie rano pierwsze co to demolka namiotu musi byc
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeść.

Niby wstałyśmy o 7,ale nocka była taka,że ledwo na oczy widzę...

Ja-Ika powodzenia w pracy!!!

ja bym wzięła tę mniejszą skoro to czapka na teraz. albo większą i zszyła zaszewkami,żeby potem łatwo było ją znowu powiększyć

u nas też nocka fatalna, łączę się w bólu.
Wprawdzie przebudziłą się tylko raz i na chwilę,ale katar, kaszel, stękanie nie dały mi spać

zastanawiam się nad podaniem jej flegaminy,ale boję się na własną rękę, więc próbuję się dodzwonić do przychodni i umówić...

biedny Jaśko.
Zazdroszczę prezentów.
w ogóle wasze dzieciaki podostawały takie fajne zabawki, a moja mało co...rodzina ze strony męża się do tego przyczyniła. no ale, to bardzo drażliwy temat....
Biedne wy
Co do prezentów to u nas podobnie niektórzy przyszli na pusto...
Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Schowałam wczoraj Adasiowi klocki, bo straciłam cierpliwość. Ile można mówić nie wolno rzucać na panele tych klocków. Zostawiłam gumowe, umie zrobić wieżę z 3 klocków i czeka na oklaski.
Moj sam sobie bije brawo jeśli uzna cos za fajny wyczyn co do klocków to ja pozwalam mu rzucać, byle nie w ludzi

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora