2014-11-03, 11:25
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Ola to racja, sporo przeszłaś, ale najważniejsze że teraz już się układa - masz tż, dzidziuś w drodze, więc już tylko lepiej będzie 
Bardzo fajne te leżaczki fp 3w1, dzięki za linka fistaszek Karuzela też bardzo fajna
Ja dziś po wizycie już i mam wolne od pracy Wszystko ok . Teraz dostałam skierowanie na morfologię i badanie moczu. Następna wizyta 5 grudnia ( Santilia zaraz wyślę pw 
Później mam się umówić na usg połówkowe, ok. 18-22 grudnia. Ale pójdę wcześniej prywatnie, chyba nie ma opcji żebym tyle wytrzymała. Dostałam też zdjęcia z ostatniego usg, ale mało wyraźne więc chyba nie będę już wstawiać.
Pytałam też lekarza o okulistę i moją wadę wzroku (mam -5) i powiedział że raczej nie powinno być przeciwwskazań do sn , chyba że coś jest nie tak z siatkówką, ale po to muszę wybrać się do okulisty.
I z racji tego że ja mam RH-, polecił mi takie badania krwi na konflikt płytkowy - teraz są darmowe w ramach jakiś grantów - mam się zapisać i pójść do punku pobrań - szczegóły na stronie http://konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/...rogramu#Punkty
jak któraś z Was ma Rh- to warto. Kiedyś podobno te badania były dosyć drogie, ogólnie mało kto robił, teraz jest ten program więc są darmowe, do 20 tyg. trzeba zrobić, więc jeszcze mamy trochę czasu
Dostałam też od położnej broszurę i cd z ćwiczeniami dla ciężarnych, więc może się zabiorę za jakieś ćwiczenia A teraz lecę trochę dom ogarnąć, póki mam wenę na to
|
|
|