Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-03, 12:38   #2015
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Tez groszek uwielbiam i tez mama sadzi taki co i lupinki sie je nie tylko srodek. Borowki tez mamy duzo na dzialce, mali jezyn

Sylwia hehe dobre, ale pianka sie przejal by zlej nie kupic.

My w pizamach jeszcze tz wolne, a i Maja zostala, bo na cmentarz jedziemy
ale Wam dobrze;*
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ja tam też większość zabawek fp już wyprzedałam
Ale np szczeniaczek i ślimak zostały, jest też leżak po Marcelu. Ale nie mam już karuzel ni maty, ni leżaków po dziewczynkach

SONIA - pies musi się przyzwyczaić. Traktując go jak dziecko robicie mu dużą krzywdę
Jak dzidzia się urodzi wszystko się zmieni i wtedy Kaprys dopiero będzie cierpiał....
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jak się dziecko urodzi to się to zmieni, zobaczysz. U nas tak było.
Zostawiaj go na coraz dłuższy czas, a po powrocie zawsze daj jakiś smakołyk. Podobno jak sie wychodzi z domu to nie można sie z psem żegnać a trzeba po prostu wyjść.
podobno pieski na poczatku jak sie dzidzia pojawia to sa takie osowiale, a potem kochaja dzieciaczki

moj Kaprys zaglada do wozkow
choc jest zazdrosny jak z M sie tulimy i wciska sie miedzy nas zeby i z nami sie tulic
my go od poczatku jak dziecko traktujemy,a juz rok z nami jest.
nie dalo sie inaczej, bo ja mialam instynkt macierzynski tryb on juz dawno ;-)

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No to tak jak ja z tym że ja ten femibion rzedziej bo to żelazo co tam jest mi szkodzi;/ no i tardyferon też codziennie nie mogę bo mnie zatyka albo czyści...

hahaha

A ja zrobiłam sobie kanapki z szynką i majonezem co prawda data majonezu do 2.11 ale jeden dzień to nic :P zachcianka jest wazniejsza
mniam, takie kanapki lubie;p

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
A u nas chyba znów wojna o imiona się szykuje
Mężuś poszedł na rękę teściówce wybrał Mateusza i Zosie, a ta teraz już dzwoniła, że na drugie damy Maria i Jan no bo skoro pierwsze mogła wybrać to i drugie
Ale mnie w.k.urwila
hehe
masakra ogolem, ja bym wojne kroila;P
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora