Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-04, 09:26   #503
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Vea, nam ortopeda kazał butki w domu i będą tu czlowieku mądry
A dlaczego myslalas ze Jaś ma krzywe nóżki?

Ola, jak adaptacja Poli?

Tasia! Pisz nam szybko jak się czujesz!

Dzięki ze pytasz
Jest niezle. Tzn nie jest pocieszona ze wychodzę i wyciąga do mnie rączki i lekko popłakuje ale jak tylko znikam jej z oczu to słyszę ze juz jest ok. I pózniej sie juz bawi ładnie i śmieje. Jak ja odbieram to tez zadowolona. Narazie jest maks godzinę - powolutku sie rozkrecamy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Tassia ni wlasnie co z tobą ?

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
motylky, amelko ciesze sie ze z maluchami osłuchowo czysto
vea super ze z nozkami Jasia wszystko ok

powiedz mi gdzie kupowaliscie fotelik? u pana 8gwiazdke - Juniorplanet w Astrze?
bo przed nami ten temat wlasnie i chcialam sie podpytac czy te wszystkie akkidy sa do obejrzenia na miejscu i kupienia od reki?

tassia co tam u was?

Jasiek zakatarzony na maksa wiec kolejna noc z głowy... biedulek moj

aa ni wiem czy widzialyscie ale w Arosie trwa listopadowa wyprzedaz!! wczoraj naklikalam mnostwo ksiazek.

i chwale sie wczoraj bylam u ortodonty i w przyszłym tygodniu zakladam aparat do 30-tki powinnam miec proste zabki
wacham sie tylko jakie "klamerki" wybrac metalowe czy kosmetyczne - przezroczyste (800zł roznicy....)? jakies porady doswiadczonych aparatek?

Biedny Jasko. Oby mu szybko przeszło. U nas po Katarze ani śladu i kolejna czwórka na wierzchu. No i noc od razu inna - spała od 20:30 do 5 ciągiem
Gdyby nie te zeby to noce byłyby niezle nie powiem.
Co do aparatu to nie wiem wiec nie doradze ale tez zawsze chciałam założyć

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora