Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-04, 10:07   #2247
_Madison_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dzieki kochana za zyczenia. tobie jak i calej reszcie dziewczynek

a co do twojej sytuacji z tzt to nie za ciekawie co powiem.. tz chyba nie odcial jeszcze pepowiny, ma swoja rodzine wiec to ja powinien uszczesliwiac anie wymagac od ciebie zebys ty robila dobrze jego mamusi. i ciekawe kto tu jest egoista..
No ja też tak uważam
Dlatego prędzej dam Bonifacy i Helmenegilda - czy jak to tam było
Niż dogodzę jego mamusi
Wogóle on nigdy z rodzicami za dobrych kontaktów nie miał, a odkąd jestem brzuchata to normalnie na mózg mu pada w związku z mamusią

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nawet nie próbuję nadrabiać tych kilkudniowych zaległości

Nie jestem pewna czy dziś coś poczułam czy to moje jelita, tak jakby ktoś przejechał palcem po brzuchu od środka...

W weekend dowiedziałam się gdzie niedaleko jest ogromny sklep z artykułami dla dzieci - wózki, łóżeczka, ciuszki, foteliki, butelki, pieluszki - dosłownie wszystko. Z tym, że mężuś robi po 12h ten tydzień

Dostałam od allegro kupon z rabatem 100zł na odzież, aż żal było nie skorzystać i zamówiłam dla siebie koszule do karmienia i spodnie ciążowe. W weekend zapłacone a spodnie już są dziś u mnie o te:
http://allegro.pl/haremki-ciazowe-sp...745987190.html
Fajne spodnie
Super, że w okolicy macie taki big sklep dzieciowy
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No tak, tylko że nie podpisałam aneksu do umowy, a mam tylko kartkę z pieczątką ze z dniem 1wrzesnia przenoszą mnie na cały etat z połowy. I szef mi przez tel coś zaczął kręcić ze on nie pamięta jak to było, czy on mnie na cały przeniósł czy tylko zwiększył wypłate. Mam nadzieje ze zrobi tak żeby było mi na rękę bo zawsze mi szli na rękę. Ale już jest ta wątpliwość i człowiek zamiast cieszyc się z wolnego, to się martwi. Bo dla mnie te 500zł to jest majątek. Akurat na dzidzie jak znalazł ...
Oby tylko szef nie chciał teraz się wywinąć:rolleye s:
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy!

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

A wogóle to dawno BIRD się nie odzywała
Halo !! Kochana daj znać co u Was ;*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora