2014-11-04, 10:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
Napisane przez _Madison_
Ja też do takiego sklepu dzieciowego z prawdziwego zdarzenia mam dobre 45km  - oczywiście bliżej też się znajdą, ale mniejsze. Chociaż nie wiem jak to w Redzie jest, muszę się w końcu zorientować bo już więcej okazji mieć nie będę  ale często odwiedzam 3-miasto w celu zakupowym, wizytowym itd więc u mnie to luz, obchodzi się bez wytłumaczenia 
|
Posądzam, że do narodzin maleństwa zajrzę tam nie raz 
Chociaż butelki itd mam zamiar kupować na allegro u użytkowników otek76 i r_p77, bo teściowa mi odbierze osobiście, a może uda się do tego jakieś kupony rabatowe wykorzystać jeszczeto będzie super 
Cytat:
Napisane przez soniuska
hehe to daj znac co tam fajnego znalazlas i jak ceny!
a ja zestresowana jestem brakiem ruchow, usg dopiero 10.12 wiec.. zamowilam sobie detektor tetna ..wiedzialam ze bez niego nie dam rady ;/
|
Też się nad tym zastanawiałam i narazie sie powstrzymuje... i cały czas też myślę o monitorze oddechu.
Zjadłam 4 śledzie po kaszubsku i w sumie to nadal mam na coś apetyt i sama nie wiem na co...
Niezły mam miks w żołądku od rana - bułka z dżemem, pomarańcza, monte, galaretka w czekoladzie i teraz śledzie, brzmi ohydnie, ale mi smakowało
Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2014-11-04 o 10:29
|
|
|