2014-11-04, 16:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XIX
Cytat:
Napisane przez melisja
 a dlaczego nie polecacie treningów Ewy Chodakowskiej
Ja oczywiście dołączam wracam do formy po długim czasie- temat ćwiczeń oraz diety nie jest mi obcy- ćwiczyłam kilka lat następnie nastała roczna przerwa od ćwiczeń od diety hm różnie to bywało- w każdym razie jednoczę się 
|
Bo jest SŁABA
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------
Cytat:
Napisane przez smerffie
nie no, ciekawosc
Witamy
1. Programów pani Chodakowskiej zdecydowanie nie polecamy - lepiej wybierz Mel B, Jillian Michaels, Tiffany Rothe, Shauna T....
2. Na poczatek to nawet niewielka aktywnosc fizyczna powinna dac jakies efekty, ale...
3. ... ale bez diety zbyt wiele nie osiągniesz. taka prawda. Nikt Ci nie każe od razu wyliczac bilansu i makroskladnikow (ja sama niedawno zaczelam). Ale przede wszystkim musisz zwracac uwage na to co jesz, zdrowo i zbilansowanie, bez smieciowego jedzenia, slodzonych napojow itp itd. A stweirdzenie, ze jestes na utrzymaniu rodzicow i ie mozesz pozwolic sobie na diete to najwieksza brednia jaka mozna wymyslic. Nikt Ci jedzenia na sile do gardla nie wpycha. Jesli mama robi zakupy, to sposrod tego wszystkiego sama mozesz wybrac, co zjesz. Na obiad schabowy? Poproś zeby Ci nie panierowała tylko usmazyla samo mieso, a nadmiar tluszczu odsącz na reczniku papierowym. Małe modyfikacje, ktore nie wywroca do gory nogami zycia Twojej rodziny. Tylko trzeba chciec, a nie isc na latwizne, ze sie nie da
|
Ad1
Rób tak długo az do upadku od Ciebie zależy ile zrobisz serii i jak bedziesz dokładać ciężar 
Ad2
Dokładnie dieta to kwestia wyborów ja dzisiaj wybrałam czekolade mam jakies nerwy :devil:
Na początku jazda aktywność da efekt ale z czasem trzeba zaskakiwać organizm nowymi doznaniami trening i nie ma co ograniczać odrazu kcal najlepiej startować z dodatniego i przyzwyczaić organizm. Stopniowo dodawać intensywności w treningach potem cardio/interwały i troche ciąć kcal.
|