2014-11-05, 00:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Cytat:
Napisane przez justynaw1982
Ja was podziwiam za oglądanie porodów i innych tego typu programów!!!Ja się tylko stresuje jak na to patrzę...ale fakt mi też będzie brakować tych ruchów...ale tylko tego!! hihi
|
Ja też nie oglądam - odrzucają mnie te programy, wolę się nie nakręcać, co to będzie Raz obejrzałam na TLC program 'In Vitro - 9 miesięcy później' i prawie cały przepłakałam, więc też już nie patrzę 
Cytat:
Kobieto to ile ty masz zwierzaków??!!
Ja najbardziej lubię być w domku rodziców nad jeziorem i jak tam pada!!Jest Bosko ja ogólnie uwielbiam taką makrą jesienną pogodę
|
Mamy psa, chomika i rybki. Chomik to fanaberia małża mego - mama nigdy mu nie pozwalała, bo się ich brzydzi, to odbiło się to na mnie Kupiliśmy go dosłownie na chwilę przed tym, jak zorientowałam się, że jestem w ciąży i nawet słyszałam wtedy komentarze: 'za dzieci się weźcie, a nie za kolejne zwierzaki' 
U rodziców mam jeszcze dwa psy [buldożkę i filę - pokazywałam je Wam]. Nazywam je moimi 'byłymi psami', bo już ze mną nie mieszkają, ale związana miłością z nimi jestem Do kompletu jest jeszcze kotka, ale tę rodzice sprawili sobie już po tym, jak się wyprowadziłam, więc nie jest dla mnie nawet 'byłą' 
Uciekam się położyć, bo od siedzenia już mi kręgosłup wariuje. Może uda mi się wyciszyć i zasnąć 
Dobrej nocy
|
|
|