2014-11-05, 02:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Hej!
Pani odezwij się 
Byou to nieźle Zosia się wymęczyła dzień pełen atrakcji
Cytat:
Napisane przez alliw
BYou  Kitka dobrze, wraca do normy, wygrzewa się w ciepełku  tylko Rudolf na nią syczy, bo wciąz czuje inne zapachy, a ona na niego buczy, i tak jak ja to mówie "gotują galarete", szczególnie w nocy  ale myśle że pare dni i znów się pokochają 
|
fajne określenie  
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Achna - Kwiatuszku
- to jest Juz ich 3
Chociaz zauwazylam ze kst czesciej da raczke i przejdzie troszke - ale dalej na dworze to inna bajka.
No i akuray jak bylam w drodze do oracy. Dzwonili z orzedszkola.
Milus temp i wymioty  wiec szybko tel do mamy ze niech idzie po niego teraz a nie za polH jak palniwala.i jutro dzien w domku spedzi.
Na szczescie mama pisala ze juz wieczorem ne mial temp i w domu nie wymiotowal.
Ale znociagnieciem zjadl kanapusie :-(. I oadl o 19.30.
Kocham Cie Emilianku <3.
|
heh Emilian też taki łobuziak? to dobrze, czuję się rozumiana 
zdrówka dla niego Może się czymś przytruł w przedszkolu
jakie buty kupiłaś?
znalazłam idealne klocki dla Karola http://klocki.strefamarek.allegro.pl...4-traktor.html
Kurde. słyszę, że mały zaczyna pokasływać. Do lekarza i tak jesteśmy umówieni na piątek, to przy okazji obejrzy gardło. o! a teraz miałczy przez sen 
a umówieni jesteśmy bo podejrzewam, że ma skazę białkową (tak, taka ze mnie dobra matka, że dopiero teraz do tego doszłam ). to musi być to, bo już innych pomysłów nie mam, choć okropnie dla mnie to wszystko skomplikowane.nie jest tak, że jeśli dziecko ma ciągle kontakt z alergenem to powinno się pogarszać? jakaś biegunka, większa wysypka, jakiekolwiek dolegliwości itp?
Czas edycji: 2014-11-05 o 02:45
|
|
|