2014-11-05, 11:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Cytat:
Napisane przez poldzik
o zesz ja mam nadal nadzieje, ze moze mnie mdlosci omina... tzn lekkie mdlosci mam, ale nie wymiotuje i mam nadzieje, ze tak zostanie...
wlasnie wyczytuje ze mi przysluguje 5 miesiecy macierzynskiego, standardowo dwa miesiace przed porodem i trzy miesiace po, mozna, za zgoda lekarza i pracodawcy, zmienic na 1 miesiac przed porodem i 4 po. w czasie urlopu macierzynskiego przysluguje 80% wynagrodzenia.
ah ci wlosi...
|
o kurcze to króciutko....a co potem? żłobek?
Cytat:
Napisane przez pszczoua
Zus ma 30 dni od daty wplyniecia wszystkich dokumentow - rowniez tych od pracodawcy a pracodawca musi je dostarczyc do zusu w swietle prawa "niezwlocznie" co jak widac jest roznie interpretowane 
|
ja jestem swoim pracodawcą l4 będę nosić osobiście bo zus mam pod nosem prawie 
Ilonus pisałaś, że wizytę masz 25.11 a zwolnienie od grudnia to będziesz w grudniu jeszcze raz szła do gin?
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------
Cytat:
Napisane przez lucy4u
Oj gabisun przepraszam, umknelo mi. Pracuje w przychodni rehabilitacyjnej, jestem fizjoterapeutka. Teraz L4 wiadomo...
Tak sobie milczę, bo ja po moich "przejsciach" boje sie tak calkiem na to wszytsko jeszcze otworzyc.... Czekam na kolejna wizyte, bedzie taz w sobote.
|
właśnie mamy ten sam zawód i dlatego byłam ciekawa gdzie pracujesz 
od początku na l4 jesteś?
Trzymam kciuki za wizytę!
|
|
|