Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-05, 11:56   #2014
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Paulina u mnie w szpitalu rodzi się dzieci nawet 4,5 kg sn a moj na malego tez sie nie zapowiada a sny sie podobno na odwrót czyta to może będzie chłopczyk
Tiera nie smuć się te głupie hormony...będzie dobrze
Fiorella gratuluję 38 tc
Zanet tylko czesta zmiana mleka podobno tez nie jest dobra tak slyszalam a musisz dokarmiac mm?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Paulina ja tez sie strasznie boje, tez mam niski prog bolu, ale nie mamy wyjscia pomysl o tym, ze maluszek bedzie z Wami na swiecie
Nieco ponad tydzien obylo sie bez mm, ale od 3 dni poranki to jakas masakra. Mam wrazenie ze kilka godzin jest przy cycu z malymi przerwami a z cyca jakby niewiele lecialo. Pediatra powiedzial ze w chwilach kryzysu moge dokarmic. Jeszcze wczoraj wieczorem tez jakas masakra od 17.45 do 20.15 chyba... wiem ze w szpitalu pila Nan, wiec kupilismy tez i pierwsze dni w domu tez byla na nim i bylo ok, teraz nie wiem czy zoladek przyzwyczail Sie do mojego pokarmu i nie trawi mm... Hmmm...
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora