2014-11-05, 13:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015, część 31
Cytat:
Napisane przez ania9o
Stosuje OCM i nic nie pomaga  a pryszcze zaczęły mi się pojawiać już miesiąc po odstawieniu tabletek. Jak brałam było po prostu gladziutko i czysciutko.
A mam pytanko, mogłabyś mi dać jakiś link albo poradę jak z tymi kwasami? Bo ja prócz zwykłego peelingu i ocm nic innego nigdy nie stosowałam.
A do gina się zapisałam i normalnie nie mogłam uwierzyć, dzwonie i mówię że do doktor X chce się dostać a pani mi mówi "20 listopada godzina 12" a ja szok! Wcześniej jak chodziłam to nie mogłam się dostać w ogóle a jak już mi się udało złapać numerek to za 3 miesiące  także w przyszłym tygodniu idę zrobić badania watrobowe i potem po tabsy. Może mi ksiądz da rozgrzeszenie przed ślubem skoro będę brała je tylko na "ładną buzie" 
|
mnie też OCM nic nie dało, za to daje czarne mydło i seria ziaja pro peeling z mikrogranulkami i maska oczyszczająca z glinką zieloną
ale zamierzam się zmasakrować Atrederm - przebieg jak kwasy w sumie, wylinka, trochę bólu, ale efekty warte - przetestowane na plecach w zeszłym sezonie, w tym sezonie twarz i plecy znowu dla utrwalenia
|
|
|