Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-05, 13:54   #298
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość

Też nie lubię różowego. Zielony to zdecydowanie mój faworyt. Maska Biovax prawdę mówiąc nic z moimi włosami nie robiła. Jak wypadały tak wypadają, a nawilżenie bardzo słabe. Co do maseczek Efektima i Marion to dostałam je gratis do wymiany więc żal było ich nie zużyć. Trudno mi jest powiedzieć cokolwiek na ich temat bo użyłam tylko raz i spektakularnych efektów nie widziałam. Być może byłoby inaczej gdybym jedną z nich przez dłuższy czas używała. Sama na pewno ich nie kupię. Zaś Dermaglin bardzo lubię i zawsze mam je w domu w zapasie.
A mi dobrze nawilżyła takie pachnące i fajne były.

Mam jedno denko !
Balsam Mrs Potter's "większa objętość"

Postanowiłam, że nie będę chomikowała opakowań bo nie mam na to miejsca w domu poważnie więc będę pisała i wklejała fotkę a pod koniec miesiąca(nie licząc grudnia bo jadę do UK i prawie nie biorę kosmetyków bo będę używała siostry, poza tym bardziej się w nowe produkty zapatrzę niż zużyje ) i ten no będę pisała ile mam denek ale bez fotek "grupowych" tylko pojedynczych.Bo opakowania już będę dawno w śmieciach.I na kompie w programie sobie piszę i wklejam fotki co zdenkowałam
Może tak być?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141105_133257_167.jpg (31,0 KB, 39 załadowań)

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora