2003-07-23, 22:22
|
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Jakie zmiany ?
Droga Lumio 
Ja też radzę Ci zapuszczanie włosków. Przy takim pięknym splocie, na pewno będą wyglądały ślicznie. Co do kolorku, to mi osobiście bardzo podoba się Twój naturalny kolor, jeśli wygląda on faktycznie tak jak na zdjęciu drugim. Oberżyna może być ładna, ale ma jedną zasadniczą wadę - bardzo szybko się wypłukuje na nieciekawy brąz
Co do kolorów makijażu, to może jednak popróbujesz nieco bogatszej gamy kolorystycznej? Beże są ładne, ale dość smutne i potrafią się szybko opatrzyć. Spróbuj sobie chłodne róże, fiolety, zieleń z granatem, czy nawet akcenty cieplejszych kolorów - morelki, łososia.
Jeśli chodzi o szminkę, to moim zdaniem bardziej subtelnie wyglądają maty z odrobiną błyszczyku, zamiast perłowego blasku. Tylko może sam beż będzie zbyt smutny, lepiej chyba będzie wyglądała szminka beżowa złamana różem.
NIe mam niestety zdjęć ładnych oprawek. Ale ja bym raczej odeszła od tak jajowatego kształtu. Masz bardzo ładny owal twarzy i nieco ostrzejszy kontur oprawek, czy dodanie do nich koloru może byc bardzo ciekawym elementem stylizacji.
Gorąco pozdrawiam 
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|