Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sprzedaż używanych kapci na portalu internetowym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-05, 16:51   #1
alexandrak1988
Przyczajenie

Sprzedaż używanych kapci na portalu internetowym

Witajcie

Do tej pory rozwiązywałam swoje problemy a w zasadzie pierdoły dzięki wujkowi google ale teraz potrzebuję porady.

Po ostatnim prawie 2 tygodniowym pobycie w szpitalu zostały mi skórzane kapcie, zastanawiam się czy jest sens je umieszczać na sprzedaż na portalu typu allegro czy olx itp.

Sama nigdy nie kupiłam żadnego używanego obuwia i nie zamierzam, w Internecie też nie znalazłem porady na ten temat więc zaczynam dyskusję.

Kapcie jak wspomniałam używane niecałe 2 tygodnie w czasie pobytu w szpitalu tylko do spacerów po korytarzach, TV tp. łącznie wyszło maksymalnie 5-7 godzin dziennie na nogach.
Zawsze zakładane na skarpetę więc nie są w żadnym stopniu przepocone ani nic z tych rzeczy, ale widać po białej skórzanej wkładce w środku że są używane (jest odciśnięty zarys stopy oraz wkładka stała się trochę ciemniejsza od noszenia, do tego są trochę na mnie za duże).
W domu kapci nie noszę więc są dla mnie jest zbędne, wiadomo w szpitalu jednak nie mogłam chodzić w skarpetkach po korytarzach, stołówce i całej reszcie, jednocześnie są ładne i kompletnie niezniszczone więc szkoda mi wyrzucić, powiedzcie czy chociaż za koszta wysyłki warto je wystawić?

Widziałam, że wiele osób wystawia używane kapcie na sprzedaż ale większość pisze, że użyte raz, tylko przymierzone itp, więc zgłupiałam czy nie ośmieszę się wystawiając je. Wydaje mi się, że niecałe 2 tygodnie noszenia to nie jest jakoś dużo i można je traktować jako nadające się do użycia dla nowego właściciela ale oceńcie czy mam rację.

Pozdrawiam, Aleksandra
alexandrak1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując