Wątek
:
Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-11-05, 16:13
#
3334
Czarnulka7891
Zakorzenienie
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
Napisane przez
niunia50007
Cześć kobiteczki
hehe też mnie rozbawiła rozmowa o naszych bobrach
ale słuchajcie co racja to racja człowiek przy tej ciąży jakoś sie tak rozleniwił (gdyby nie te wizyty u gina to chyba faktycznie takie zapuszczenie by było że i spalinówka by nie pomogła
) , a że już nie wspomnę o blokadzie na sex... U was też tak z tym kizianiem ????, Ja mam o tyle inaczej że TŻ akurat za granicą jest ale jak był w PL to i tak jak tylko czułam że go zbiera uciekałam z łóżka
u mnie libido spadło do zera z 3 dni po owulacji
i dopiero niedawno wzrosło, ale teraz z kolei mam embargo
wiec no...TŻ chodzi za mną skomli i w ogóle jakis taki słodziusieńki sie zrobił
zupełnie jakby ode mnie tenn cały zakaz zależał
Cytat:
Napisane przez
majaa86
dr się smiał,że wpół kolan..ale na usg jak najechał na to miejsce to od razu wiedziałam o co kaman..i że to siusiak..
Miałam drzemkę, teraz piję kawusię i jak się ogarnę to wrzucę tego siusiaka do klubu
Dziewczyny - tekst miesiąca mojego dr-ka - "będzie chłopak, musicie go wyszkolić, żeby wiedział,że prezerwatywę ma ściągać tylko do siusiania"
:hahaha :
Właśnie jak już się wie jaka płeć to strasznie człowieka kusi na zakupy..może coś poszalejemy z mężulkiem jak przyjedzie niedługo..
Mój mąż też kochany..miał łzy w oczach jak dr powiedział,że będzie chłopak (był ze mną na usg)..a potem to nic tylko mnie przytulał i wycałowywał..no bo u mnie jak u Czarnulki sex-no way..
czekam na to zdjątko
a tekst rozwalił mnie na łopatki
16:14
Czarnulka7891
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Czarnulka7891
Znajdź więcej postów Czarnulka7891