Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 20:43   #372
konwalia57
Zadomowienie

Dot.: ...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II

Cytat:
Napisane przez Wioletta 098 Pokaż wiadomość
Jakwino może puchniesz od leków? Niektóre tak działają. Mąż bardzo puchł po lekach na astmę(które brał kompletnie niepotrzebnie). Ja puchnę od tarczycy, staram sie jak najmniej solić i piję pokrzywę regularnie , wcześniej brałam leki takie na receptę , a pózniej bez recepty , ale regularne picie pokrzywy , akurat mi służ.U ciebie przy alergii i przy zażywaniu leków może być odwrotnie( bardzo dużo leków nie wolno łączyć z ziołami). Elciu na"górze" mam 104cm więc rozm 44, tylko niektórzy producenci mają42. Chcę zejść do 40 lub typowego 42( ok98-100cm) abym mogła kupić to co mi odpowiada, a nie co mogę dostać. Dól mam 38-40( zależy od fasonu)Np spodnie i szorty na fotkach sa 38. Pracuję nad pupą bo zrobiła sie płaska, o ile brzuch można skorygować bielizną to pupa.., ale oglądałam na allegro gatki push up ciekawe czy daja efekt .
Jeśli chodzi o dietetyka moja Pani jest rewelka. Przeszłam z nią 1 etap( 1400-1450kcl) , a teraz moja waga jest inna i zapotrzebowanie inne( 1250-1300kcl). Zależne czy jest to dzień z ćwiczeniami , czy bez. Jest to osoba , która zna problem od podwórka ( nosiła rozmiar 50 a teraz 36-38) i wie co robi. Każda dietę poprzedza zleceniami na badania i to dosć szczegółowe. Choruję na hasimotho z niedoczynnością , więc mój metabolizm jest wolniejszy ,niz u zdrowych ludzi. Ide szykować kolacje dla męża , dzwonił auto mu sie psuje, kurcze znowu wydatek ( jedno już umówione do mechanika, a teraz i drugie)PA
No tak, masz rację biorąc pod uwagę twoja tarczyce...
A zapomniałam w tych jeansowych powinnaś kolana poprzecinac i poszarpac, o tak Cię widzę

Nam też auto szwankuje, a raczej się kończy :-( nawet kontrolki juz siadają, jeździ póki jeździ a później tylko szrot... Najgorsze ze kredyt nas splukuje i nie ma kasy na nowe... Nie chciałaby któraś zasponsorowac?

Gdzie się znowu podziała Loca?!

Edytowane przez konwalia57
Czas edycji: 2014-11-05 o 20:46
konwalia57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując