Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-06, 07:47   #4541
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
A u Was się tylko średnia wlicza do stypendium czy jakieś osiągnięcia sportowe czy działaność w jakimś kole też?

o.O skąd miałoby Ci się to wziąć?

jakaś działalność to jest warunek dostania stypendium, z tego co widziałam

Mama wczoraj mi mówiła ze wujek to kiedyś miał i wzięło się z owoców. Ale ja przecież bardzo dokładnie owoce myję

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
W tym roku tez składałam podanie o stypendium rektora, ale wątpię, że przy średniej 4,86 i innych działalnościach je dostanę.
Serio, z taką średnią???

Cytat:
idę na konferencję, a w piątek muszę ogarnąć organizację, ale tylko do 12, bo później chcę jechać do domu. Mam dzisiaj zły dzień, przeryczałam całe popołudnie.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
chora jestem mam takie antybiotyki, że od razu zasypiam po nich. A jutro do pracyy trzeba iść
Ojej, zdrowia dużo

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Szczerze? firmy krzak nie no serio nie wiem... w Polsce ich nie widziałam xD a kupuję je w Niemczech jak jestem u mamy i nigdy nie udało mi się trafić dwa razy na te same a jak na necie jednych szukałam to cena taka, że chyba ich powaliło
Ooo, to może wcale nie firma krzak tylko jakieś niszowe

Dołączam do klubu chorych - dziś obudziłam się z angina ropna Wściekła jestem, bo w zeszłym roku brałam szczepionkę (nieszczególnie tanią ), a to moja druga angina w ciągu dwóch miesięcy

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora