2007-07-30, 08:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: żel grafiti nails?
Cytat:
Napisane przez G-nails
Witam serdecznie.
Zastanawiam się dlaczego na forum konkurencyjne firmy i osoby bardzo je wspierające posługują sią tak baaaardzo słabym marketingiem opierającym sie na pisaniu nie do końca sprwadzonych informacji na temat jakiejś firmy.
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości pragnę poinformować iż produkty Grafiti są wyprodukowane w Stanach Zjednoczonych dla Grafiti Nails Cosmetics co nie oznacza iż takie same występuja na rynku Amerykańskim a tym bardziej posiadają tam własną strone internetową!
Jeżeli ktoś zagłębiu się w temat wcale ale wcale nie za głęboko to zdobędzie informacje, iż wszelkie produkty kosmetyczne wprowadzone do obroty na terene RP musze posiadać etykiety w j.polskim!!!
Na etykiecie jest wyrażnia informacja gdzie Nasze produkty są wyprodukowane i dla kogo. W przeciwieństwie do innych "firm" nie są produkowane w chinach i nie są zbieraniną najtanszych produktów chemicznych. Serdecznie zapraszam do Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi wszystkie dobre produkty na Naszym rynku muszę przejść tam rejestrację.
Co do strony www to zawsze może wyglądać lepiej i będzie zapraszam od wrzesnia.Dziekuję za konstruktywą krytyke porozmawiam z informatykiem
Może i każda stylistka wie do czego służy lampa UV albo A-coat ale jak widać nie każda stylistka wie do czego służy strona WWW.
Wyjaśniam: nie każda osoba która wchodzi na stone www, musi być stylistką może poprostu chce nią zostać i potrzebuje informacji o produkcie , szkoleniach etc.
W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości dotyczacych Naszych produktów, firmy itp proszę o kontakt z wielka przyjemnością postaramy się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam serdecznie
Rafał Niewiarowski
Grafiti Nails Cosmetics
|
Dalsze wątpliwości są jeszcze większe i na pewno nie będe wychwalać (twojej) tej firmy nad niebiosa Nic nowego nie wymyśliłeś, a już na pewno nie zrobiło to na mnie wrażenia, za to jak zajrzałam na twoją stronkę, odniosłam wrażenie, jakbym czytała txt aukcji żelu za 9zł na allegro Po za tym, odnosze dziwne wrażenie, że REKLAMUJESZ SWOJĄ FIRMĘ Przynajmniej ja tak to odbieram
Edytowane przez ...:::oblabobla:::...
Czas edycji: 2007-07-30 o 10:27
|
|
|