Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-06, 18:58   #3706
brownsugar772
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Hej Wszystkim
Jaka zawzięta dyskusja się tu wywiązała jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam, ale dziś to zrobię z tego co się doczytałam jest jakiś nowy klubik nie mam zaproszenia, ale z tego co wyczytałam to doskonale rozumiem dziewczyny czemu go założyły, fakt wstawiałyście tam zdjęcia nie tylko ciążowych brzuszków czy dzieciaczków, ale i swoje prywatne ja na forum odzywam się tak na serio z doskoku bo ostatnimi czasy ciągle źle się czuje i nie mam siły na siedzenie przy kompie, albo jestem w szpitalu - o zgrozo mam nadzieje ze następny raz trafie tam dopiero rodzić ale staram się nadrabiać zaległości i od czasu do czasu coś napisać dziękuję za umieszczenie mnie na 1 stronie a co do klubu- bez ciśnienia jeśli będę zaproszona super -jeśli nie też rozumiem ale forum sobie nie odpuszczę bo miło mi tu z Wami i Wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy
A od dziś obiecuję poprawę, internet wreszcie działa jak powinien, a ja czuję się coraz lepiej dziś byłam u lekarza i krwiaczek nadal jest choć wreszcie sie troszeczkę zmniejsza no i dziś byłam u lekarza i najprawdopodobniej będzie synek wiec oboje jesteśmy szczęśliwi z TŻ kolejna wizyta 15 o 13.30
brownsugar772 jest offline Zgłoś do moderatora