Wątek
:
Jak zwiezic pory??
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-07-30, 10:29
#
3
ewsu19
Przyczajenie
Dot.: Jak zwiezic pory??
hmm jesli chodzi tylko o rozszerzone pory na nosie to mysle ze da sie z tym cos zrobic
ja tez mam problem z rozszerzonymi porami ale na calej twarzy a na policzkach po nalozeniu pudru zostaja(zostawaly)mi dziurki ktore wygladaly bardzo nie estetycznie..w te wakacje zaczelam walke ompieekna gladka cere..tzn wczesniej probowalam milionow sposobow lacznie z kwasami ktore pogorszyly stan cery dlatego teraz podchodze do wszystkiego sceptycznie.wiec tak stan mojej cery zmienil sie skora wydaje sie bardziej miekka taka delikatna jasniejsza oczyszczona a pory zwezone cera jest gładsza.juz pisze co i jak.wiecu dermatologa mialam 4 zabiegi swiatlem lasera poza tym dostaalm genialna papke robiona na twarz(kosztuje 5 zl a oczyszcza wygladza wysusza zalecza zweza pory)do tego kupilam sobie taki koncentrat z kanebo ktory ma za zadanie ekspresowo zwezac pory i je oczysszczac..co mi pomogło z tych rzeczy najbardziej niewiem..uzywalam wszystko łacznie..ale jest lepiej.teraz wszystko mi sie leczy na twarzy..strupki itd wiadomo nie jest tak pieknie jeszcze cos wyskakuje ale tłumacze sobie ze niedobitki musza wyjsc i wtedy cera sie calkowicie oczysci i bedzie dobrze
a skad jestes bo moge polecic ta pania dermatolog co daje ten fajny robiony lek
pozdrawiam
mam nadzieje ze troche pomoga moje rady..a o soku z ogorka tez slyszalam i mam zamiar tego sprobowac .mysle ze na pewno nie zaszkodzi ale nie polecam maseczki z ogorka takiej kupowanej bo strasznie natłuszcza(przynajmniej moja twarz)
ewsu19
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do ewsu19
Znajdź więcej postów ewsu19