Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - najpaskudniejsze kosmetyki ;-) wasi anty -faworyci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-05, 16:39   #71
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: najpaskudniejsze kosmetyki ;-) wasi anty -faworyci

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
dziewczyny piszcie piszcie,moze w ten sposob unikniemy bubli i wywalania pieniedzy w bloto
OK. To macie jeszcze taki sam wątek z 2003/2004 roku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=28391

A ja na wiele więcej bubli na szczęście się nie natknełam, więc:
  1. "Teint compact lisse" - podkład Diora do cery mieszanej, tłusty jak zasmażka,
  2. "Issima Matiday" - krem matujący Guerlaina, który nie matował,
  3. "Forteinter Lifting matujący" - na szczęście już R.I.P (firma Eris, jak widać miała o nim takie samo zdanie),
  4. Bilba szampon do mycia włosów na sucho, po którym były jeszcze brudniejsze,
  5. "Couleurs nature" - cienie do oczu YR, które znikają po godzinie,
  6. "Shiseido Purness" - cały zestaw do cery tłustej, który pozostawiał ją błyszczącą jak słońce, ale za to za jakie pieniądze,
  7. "Serum Multi-Reparateur Restructurant" - serum łagodzące Clarinsa, które podrażniło mnie jeszcze bardziej,
  8. "Mat-B Complex" - krem matujący na dzień Dermiki - dosyć, że nie matuje, to jeszcze obrzydliwie śmierdzi,
  9. "Cool Effect" - cienie w kremie Maybelline - właściwie nie wiem nawet, jak to nazwać (i też śmierdzi).

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując