Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na czym oszczędzamy? Moda i uroda.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-08, 12:25   #19
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Na czym oszczędzamy? Moda i uroda.

Oszczędzam na:

- odżywkach do włosów, szamponach, żelach do ciała itp - w sensie, znalazłam bardzo dużo świetnych produktów, które super na mnie działają i kosztują ok 10 zł i nie widzę sensu w wydawanie większych sum.
- podpaskach - dla mnie to bez różnicy czy to z biedry czy always ;p
- pomadkach - zawsze staram się znaleźć dobrą, która odpowiada mi w 100%, ale w przedziale do 20zł, ja pomadki używam codziennie i naprawdę szybko mi się kończy.
- spodnie - lubię zakupy ubraniowe, ale spodnie... jakoś mi zwisają, nie mam czegoś takiego "o matko jakie boskie ,muszę je mieć" spodnie to spodnie, grunt żeby były ładne i tyle :P
- demakijaż - jak na razie oszczędzam, chociaż tutaj chyba wolałabym droższe firmy, ale na razie nie mam kaski
- biżuteria - nie noszę.
- krem do twarzy - zwykła nivea, przetestowałam tanie i drogie i ją lubię najbardziej więc też nie widzę sensu wydawanie większych sum.

Nie oszczędzam na

- kurtki, okrycia wierzchnie ogólnie czyli tam kardigany itd - bo lubię, jak coś mi się spodoba to to kupuję nieważne czy kosztuje 30 zł czy 300.
- ogólnie ubrania
- podkład - nie wiem, ale ja mam takie doświadczenia, że im z wyższej półki tym lepszy dla mojej cery.
- tusz do rzęs - lubię również te tanie i często ich używam (np wibo), ale mam swój tusz idealny i i tak go kupuję;p
- buty - nienawidzę tanich butów bo często widać, że są słabe, rozwalają się i jakoś tak śmierdzą (w normalnych butach nie mam tego problemu) więc tak, jestem w stanie wydać bardzo dużo.
- torebki - każda tania torebka do 150zł rozwalała mi się, przecierała, coś tam odpadało itd, dlatego nie oszczędzam i czuję się świetnie haha
- tunele - jakieś fajne są wg mnie zbyt drogie, ale i tak kupuję bo lubię ;p
- słuchawki - lubię słuchać muzyki w dobrej jakości
- bloker na slońce
- jedzenie
- obiektywy - często z nudów przeglądam allegro, coś mi się spodoba i kupię - później i tak tego nie używam, ale sam fakt, że mam wprawia mnie w dobry nastrój .......

no i nie wiem co tam jeszcze ;p

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2014-11-08 o 12:27
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując