Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-08, 15:46   #4891
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
hejo! a ja mam pytanko do mam dzieci smoczkowych. Jak często wymieniacie smoczki? Trzeba co miesiąc, czy wystarczy jak już sie nie nadają do dania dziecku? Bo ja nie wymieniałam dlatego pytam...A własnie w tym tygodniu dam mu nowy, ale z racji tego że ten obecny jest do 3 miesiecy...

Co do ku[ mój w dalszym ciagu robi rzadkie( no ale nie takie jak w 1 miesiacu, to dopiero była woda) Z reguły raz-dwóch razy dziennie a tak to non stop siku...No sika jak opętany, zawsze pełna pielucha

Ja już po spacerku, brzydka pogoda deszcz pada, ale mimo to wyszłam , folią małęgo zakryłam i smacznie sobie spał

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

ja szczepiłam tak jak ty podobnie myślałam z tym ukłuciem do wczoraj bo zdązyłąm go juz uspokoić po 1 wkłuciu , zadowolony usmiechniety, a tu idzie kolejne i serce mnie bolało, z tym ze na pierwszej wizycie płąkał bardziej , a teraz dużo głębiej go kuła Musiało go boleć bo wczoraj był marudny. Dlatego wczoraj mama cały dzień przytulałą i nosiłą biedaczka, od razu sie uspokajał
Jednak 10 godzin standardowo przespał, bez pobudki

Jednak mam problem mały w nocy potrafi ssać kciuka...Jak zauważę to mu daje smoka i jest luz Kurcze mam nadzieje że sie nie nauczy
Ja wcześniej Moni używałam kilku smoczków, ale potem wyszło tak, że Ninka pokochała tylko jeden i tylko ten zasysa no i w sumie nie wiem co będzie dalej, bo jak skończy 3 m-c to trzeba by było wymienić... Mam podobny 3-6 ale nie wiem czy załapie. Dodatkowo mam plan juz teraz oduczać od smoka. Podobno od 3 m-ca odruch ssania maleje i jest to dobry moment na odstawienie. My póki co uzywamy go tylko do zasypiania. tylko i wyłącznie. A juz kilka razy udało mi się bez, więc może nie będzie tak źle
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora