2014-11-08, 15:16
|
|
Konto usunięte
|
Miłośniczki SIMPLE :)
nie znalazłam takiego wątku, więc zakładam 
na początek przekopiuję co napisałam w watku zarowym:
byłam u krawcowej, z dwoma sukienkami SIMPLE do przeróbki i zgadałyśmy się na temat sieciówek i jakości ubrań - temat zszedł na Zarę i ona mówi, że klientki przynoszą jej coraz gorsze szmaty właśnie z zarowni - głównie bluzki są po prostu fatalnej jakości - ostatni przyszła babeczka z bluzką po pierwszym praniu z dziurą - kazała jej to do reklamacji zanieść
ale do rzeczy
obejrzała kiecki, które przyniosłam, pomacała materiał i stwierdziła, że taniej kupiłam niż wyniósł by mnie zakup materiału i szycie u niej!!! a wcale nie jest drogą krawcową, za szycie sukienki bierze 100 zł - byłam w szoku, bo wydawało mi się, że grubo za tą kieckę przepłaciłam - dałam 300 zł, przecenione z 699 - a ona, że sam materiał takiej jakości (cieniutka wełna) kosztuje ok.110 zł za mb!!! ze materiały mają po prostu wyjątkowe, rzeczy jakie jej przynosi stala klientka to az przyjemnie z tym pracować, nie ma strachu, ze się w rękach rozpadną!!!!
dodała, że póki jeszcze SIMPLE szyje z takich materiałów to warto inwestować w klasykę, bo jak już oni zejdą na psy to naprawdę nie będzie już w sklepach porządnych ubrań
polecam ku zastanowieniu, bo ja już postanowiłam, że wolę miec mniej ciuchów, ale dużo lepszej jakości i na lata, a nie na chwilę i do pierwszego prania
a Wy? lubicie ubrania SIMPLE? jaką macie opinię o jakości?
Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Czas edycji: 2014-11-08 o 15:19
|
|
|