2014-11-08, 17:01
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zielone włosy
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove
To widzę pielęgnacja jest całkiem w porządku i mycie tez rozumiem wiadomo ze przy tłustych włosach trzeba częściej myć no a szamponetki to musisz ty wiedzieć z jakim kolorem chcesz chodzić na głowie rozejrzyj się po sklepach co gdzie mają
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------
To widzę pielęgnacja jest całkiem w porządku i mycie tez rozumiem wiadomo ze przy tłustych włosach trzeba częściej myć no a szamponetki to musisz ty wiedzieć z jakim kolorem chcesz chodzić na głowie rozejrzyj się po sklepach co gdzie mają . Dziwne ze ci się tak kolor wypłukkuje skoro dobrze o włosy dbasz . A szamponetki możesz od biedy kolory mieszać np brąz z czerwonym davciemnych ertönt mniej więcej
|
No chciałam coś, co by przyciemniło włosy i żeby wyparło zieleń. Może być dużo czerwonego, ale żeby nie był to czysty czerwony kolor. Chociaż nie wiem, czy szamponetkami się uzyska taką czystą czerwień.
Ano, moje włosy koloru nie trzymają. To pewnie przez tamto jednorazowe rozjaśnianie, chociaż sama nie wiem.
|
|
|