Dot.: MODELKI łączmy się !!!!!!!
Cytat:
Napisane przez look_ahead
Crystalll ja nie mam jakiegoś szczególnego podejścia do modelek  nie wnikam już w to, czyje to są fotki. Jesli Twoje to gratuluję urody i cieszę się, że udało Ci się zrealizowac marzenia o modelingu.
i nie dziw się, że sceptycznie podeszłyśmy do tych zdjęc... w dzisiejszch czasach różne rzeczy sie zdarzają.
z mojej strony EOT
|
ROZUMIEM.byc moze mnie tez troszke ponioslo....ale nie ma sie co dziwic skoro na kazdym kroku ktos wmawia ze zdjecia sa kogos innego...... do jakiego stopnia czlowiek musialby sie posunac skoro zdjecia weselne czy z wakacji nic nie daja...... moze mialabym stanac z karteczka z napisem "to ja magda wlasnie pisze z wami na wizazu" zrobic sobie zdjecie i wyslac wraz z postem? to bylby szczyt wszystkiego i napewno bym czegos takie nie zrobila. znam swoje wartosci i takie wyklocanie sie to i tak juz za wiele jak na mnie. zakladajac ten watek myslalam ze to wszystko bedzie troszke inaczej wygladac ze mozna bedzie normalnie porozmawiac i podoradzac sobie a nie wyklocac sie i komus cos udowadniac.