Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MODELKI łączmy się !!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-30, 16:58   #89
Crystalll
Raczkowanie

Dot.: MODELKI łączmy się !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Goshiek Pokaż wiadomość
No to chwalmy sie
Crystalll jako zalozycielka tematu moze pierwsza pochwalisz sie swoim dorobkiem bo zdjecia wiarygodne juz kazdy z nas zobaczyl i naprawde sliczna z Ciebie dziewczyna
Bardzo miło wspominam wybory Miss miasta w którym mieszkam. Od nich wlasnie wszystko sie zaczelo mialam wtedy 16lat. Wygrałam. kolejny sukces przyniosły mi wybory Miss Wielkopolski, to ten konkurs otworzyl mi droge do prestizowego konkursu Piss Polonia. Sama gala to byl ogromny stres , wszystko szlo na zywo Jednak dzieki temu poznalam bardzo fajne dziewczyny z ktorymi do dzisiaj utrzymuje kontakty. Zobaczylam jak pracuje TVN od wewnatrz. Do dzisiaj mnie zapraszaja do roznych programow. Znalazlam sie wtedy w gronie najpiekniejszych 10 dziewczyn w Polsce. Po konkursie posypaly sie propozycje pracy. Chciano abym pozowala do Playboya i CKM-u ale nie zgodzilam sie. Mozna mnie za to goladac w Twoim Stylu lub innych katalogach zwiazanych z moda. Moje fotografie sa na opakowaniu rajstop i ksmetykow czy bielizny renomowanych firm. Bralam udzial w pokazach w Indiach. Bylam tez we Wloszech, Niemczech, Francji, tanczylam flamenco w Hiszpanii, bylam na Sycylii Egipcie, Mediolanie.
Z pewnoscia nie byloby takiego sukcesu gdyby nie firma Royal Fashion z Ostrowa Wlkp. i moj menadżer Paweł Baszak. To on mnie promowal i wysylal na pokazy. W firmie oraz Villi Royal moje zdjecia zdobia sciany. Bardzo milo wspominam jedna z krakowskich sesji zdjeciowej. w muzeum byla wystawa garderoby slawnych gwiazd. sukienka w ktora bylam ubrana nosila sama czarnoskora Naomi Campbell na pokazie. Do dzis za to zdjecie dostaje gratulacje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mo4105.jpg (100,3 KB, 304 załadowań)
Crystalll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując