2014-11-09, 14:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Iluzja dla Ciebie http://allegro.pl/nowy-sliczny-kombi...760975970.html jakbym rodziła teraz to bym klupiła.
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------
Mój mąz z córką robią doświadczenie z fasolą  były już ludziki z żołędzi  podmienili mi męża  .
|
Uwielbiam minky, na Facebook jest takie konto ' sto powodów do szycia ' i kobietka szyje takie cuda z polaru minky. Koleżanka zamawiała u niej czapeczki, kominy, zestawy do łóżeczka i wózka. Wszystko cudne!
Uwielbiam jak tatusiowie bawią się tak z dziecmi, to musi być cudny widok 
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------
Cytat:
Napisane przez TienShan
E, mnie wystarczyło tyle  z tym, że moje dziecko nie było typem ulewacza :P
myślę, że tak aczkolwiek za te pieniądze wolałabym kupić więcej ciuszków w hm
Ja mam chustę, polecam  być może kupię drugą
emolientów czyli drogiej parafiny zatykającej skórę  nie mam zamiaru stosować  hipp lub babydream a do tej olej ze słodkich migdałów do smarowania (nie smarowałam syna codziennie, mimo to miał i nadal ma super skórę  ).
hej!
pogoda u nas trochę się polepszyła, w końcu przestało lać  czekam na przyjaciółkę  upiekłam ciasto szpinakowe, jeszcze tylko polewę muszę zrobić z gorzkiej czekolady  odezwę się pewnie we wtorek 
|
No takie opinie o emolientach tez czytałam, zgłupieć mozna 
Sama smaruje sie olejem migdałowym, nie wiedziałam ze maluszka też mozna a kokosowym ?
Jadłam ciasto marchewkowe pyyychaa, buraczkowe również pyyychaa, ale szpinakowe hmm
|
|
|