Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-10, 10:25   #2562
daggmara
Z deszczem w butach

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
5 centymetrów różnicy od farby czy naturalnych włosów z której strony by nie patrzeć, to jednak odrost
Czym chcesz farbować? Chyba też na dniach zrobię hennę, taki ze mnie leń, że nawet nie pamiętam kiedy to ostatnio robiła.
Ja sobie zaznacaam w kalendarzu, kiedy robilam. Wtedy tea wiem, ile ma moj odrost i czy cos przyspieszyl (nie zdarzyło się
jeszcze ).

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość

Poza tym , widziałam Twoją małą (jak wstawiłaś zdjecie) piękna palemka! Włosomaniaczka jak przystało! zapomniałam napisać
jak u Ciebie z mężem?

Dla mnie henna i inne zioła to czarna magia, farba normalna ale zastanawiam się nad jakąś fajną czekoladą cimna w ciemnych mi dobrze, jakoś nie mogę zejść do tego blondu, bo ja się męczę

Aga - czekamy na efekty przed i po fryzjerze

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Scrable u mnie odrosty wyglądają jak u Anven - widziałaś może? Tylko jeszcze bardziej jaśniejsze
Dzieki w sumie jest jak bylo, raz lepiej, raz gorzej...

Schodzisz jednak z ciemnych?

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora