Hej Mamusie, później Was nadrobię, ale musicie mnie

za myśli, byłam dziś u innego gin w Warszawie miałam 3d, filmik nagrany, wszystko dobrze, tak jak mówił mój lekarz, tylko jeden szczegół się nie zgadzał...będzie jednak chłopczyk, chyba
róż muszę zamienić na niebieski, pan dr dał pewność na 100%, że synek. Kupiłam przed badaniem piękną sukieneczkę, a po badaniu wymieniłam na ciuszki z działy chłopięcego... tak chciałam uniknąć właśnie takiego już nastawienia, a tu nagle inaczej...jakbym wcześniej nie wiedziała, że dziewczynka to teraz byłaby też super niespodzianka, a tak się nastawiłam

na tą wymarzona córeczkę...jestem wściekła na siebie

że tak się nastawiłam, zasługuję na

: pala:

:p ala:i trochę mój lekarz, bo wiedział, że wolimy poczekać, a żeby było pewne. Ale cieszę się, że WSZYSTKO dobrze i tej myśli się staram trzymać

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------
Niuniu żeby nie zawracać Ci głowy, niech zostanie tak jak jest na 1 stronie, następną wizytę u mojego gina mam 02.12 to najwyżej po niej poproszę o zmianę koloru

TŻ stwierdził, że tak naprawdę będzie wiadomo, jaka płeć, jak się urodzi i niech tylko będzie wszystko dobrze, a ubranka chyba tylko neutralne, a po porodzie takie typowe:P