Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-11, 03:35   #4792
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

hej hej!

u nas dla odmiany wczoraj bardzo spokojny dzień ale byliśmy u rodziców, więc więcej atrakcji. zawsze ktoś zagadał itp

no i Karol umie chodzić na obcasach wczoraj założył moje botki z ok 8cm obcasem i paradował
do tego maluje usta podpatrzył mamę, bo ja nawet nie mam szminek (oprócz ochronnej) ale bosko składa usteczka nie mogę się napatrzeć
a chłop się irytuje

Cytat:
Napisane przez cathlyn Pokaż wiadomość
a pamiętasz ile to trwało?
tak jak u Pani. ok miesiąca

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

aaa...
to jest minus leżenia... tylko w Rossie kupuje chłop
może niech zajdzie po pracy. ostatnio nie rozeszły się tak szybko. dokładali i były nawet jeszcze następnego dnia

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
U nas po tych nowych rossmanowskich, takich w białym opakowaniu były meeega odparzenia... Najpierw byłam nimi zachwycona bo cieniutkie, chłonne a potem masakra.
mi one też nie podeszły. kupiłam, bo sroka zachwalała na blogu ale jak widziałam jakie się robią żółte z zewnątrz wraz z sikaniem to bałam się, że zaraz przesiąkną. ledwo zmęczyłam w domu. na zewnątrz ani razu w nich nie wyszedł bo miałam stracha.

u nas na razie sprawdza się zestaw pomarańczowe pampki na dzień + zielone na noc

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
.... A mi się smutno dziś zrobiło a łzy się zakręciły i głos łamał jak opowiadałam dziewczyna od nas ze wsi w 5 miesiącu z bliźniakami miała akcje porodowa urodziła chłopca i dziewczynkę .... Dziś był pogrzeb dziewczynki o chłopca walczą trzymam kciuki bardzo za małego. Ale jest mi tak smutno i cholernie przykro wolała bym nie wiedzieć ryczeć mi się cały czas chce ...
tragedia przecież to takie okruszki jeszcze

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
-

dzięki za info. niedawno w s. pharmie kupowaliśmy 3 paki pampersów, bo cena za sztukę taka jak w lidlu była a jakoś szybko znikają

no i... siedzą Wasze dzieci na nocnikach? J. ucieka kilka dni korzystał z nakładki, ale ciągle chciał rwać paper toaletowy, jak zabierałam pokazywał gdzie schowałam i dalej krzyczał. teraz niby na zmianę go sadzam, ale widzę, że interesuje go wszystko tylko nie siedzenie
zdrówka dla J. może jak katar przejdzie to apetyt wróci

u nas może nie tyle szybciej znikają, bo rzadziej zmieniane przez K. ucieczki od przebierania ale ostatnio często szybko przesikuje

co do nocnika to K. lubi siedzieć a nawet przesiadywać. sam siada i mówi "sisi" ale już dawno nic nie zrobił

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość

Fajne te tory, już dodałam do ulubionych i będę kminić który

Mamy katar jednak... na razie sama woda leci z nosa. Zobaczymy co się z tego rozwinie. Pokasłuje też czasami. Syropek już w pogotowiu, nasivin też. Na razie odciągamy smary katarkiem

dobranoc
wczoraj oglądałam gazetkę z lidla i będą podobne tory jak te drewniane. tylko tańsze i nie takie kolorowe

ojej, zdrówka oby nic się nie rozwinęło