Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-11, 09:54   #4549
Izuniaa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Poczytajcie, zaakceptujcie, tudzież dodajcie coś od siebie...

REGULAMIN KLUBU

1. Do klubu zapraszane są osoby, które są z nami od minimum 1 miesiąca i regularnie się udzielają.

2. Do klubu nie zapraszamy osób po kilku dniach aktywności na forum bądź osób, które pojawiają się na nim rzadko.

3. Każda kandydatura musi być zaakceptowana przez członkinie klubu w większości.

4. Osoba będąca już w klubie powinna się ujawnić i również tam aktywnie się udzielać (wklejać zdjęcia)

5. Poza klub nie może wypłynąć żadna informacja w nim zawarta.

6. Jeśli jakiś warunek zostanie nie spełniony to osoba taka nie otrzyma dostępu do klubu lub w przypadku złamania regulaminu - zostanie z niego usunięta.

7. Osoba która nie daje znaku życia w klubie przez 1-2 miesiące i nie odpowiada na PW zostaje usunięta z klubu dla bezpieczeństwa i prywatności innych członkiń.

8. Jeżeli któraś z członkiń z jakichkolwiek przyczyn ma zamiar zniknąć na dłuższy czas prosimy o wcześniejsze poinformowanie.
AKCEPTUJĘ uważam, że jest naprawdę rozsądny
co do osób, które są krotko a w klubie już są.. jesli się udzielają to zostaw, jeśli nie to wiesz

Cytat:
Napisane przez Cztery Pory Roku Pokaż wiadomość
Hej
Czarnulka jak dla mnie ten regulamin jest ok

Wiecie, że nasza majowa Mamusia Aniołka Harrods jest w ciąży Widziałam na lipcowych mamusiach
ekstra, zaraz polecę podczytać

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość

Oj współczuje Ci strasznie... A mówią, że 2 trymestr to miesiąc miodowy ciąży... No nie zawsze jak widać

Nie chcąc się chwalić, u mnie 2 trymestr to rzeczywiście cud malina nawet krwiak daje chwile wytchnienia nie czuje ani zmęczenia, ani juz mdłości czy wymiotów... Jest dobrze
oh zazdroszczę takiego 2 trymestru. ja nie mam tak wesoło...
Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Witam się z Wami w strasznych bólach, całą noc nie spałam, miałam cały czas gorączkę dochodziła do 38 brałam appap spadała lekko i znowu rosła, dziewczyny strasznie sie boję że gorączka albo ta moja infekcja może zaszkodzić dzidziusiowi. w życiu nie miałam takiego bólu gardła, głos straciłam zupełnie, nawet śliny łykać się nie da. Biorę tę Duomox, dzwoniłam nawet wczoraj do gina i powiedział że mogę go spokojnie brać, kazał nawet brać 3x1 (1g ma tabletka) a rodzinna kazała 2x1. Dziewczyny jakie Wy brałyście dawki tego antybiotyku ? Czy gorączka może zaszkodzić dzidziusiowi? Najgorsze jest to że ten cho...... appap to na mnie nie działa ja chce ibuprom!!!!

Nadzieja dla mnie regulamin jest jasny i czytelny, mnie pasuje
to może paracetamol na gorączkę? w niewielkiej ilości można. z tego co wiem to wszelkie infekcje są niebezpieczne.... u mnie takie decyzje podejmuje gin..