Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-30, 22:56   #710
majka versace
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

Cytat:
Napisane przez ewelka7 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie staraczki,
my tez próbowaliśmy, próbowalismy i nic ale jak sobie w tym miesiacu powiedzieliśmy, że sobie odpuszczamy to...............wczoraj robie test a tu dwie kreseczki. )))))) Radość ogromna!!! życze wszystkim staraczkom tego samego i myśle, że grunt to nie nastaiwac sie na pozytywny wynik i starac sie zyc normalnie nawet w oczekiwaniu. Pozdrawiam Was, buziaki....
Czy któras z Was moze mi doradzic czy isc do lekarza od razu, czy poczekac jakis tydzien zeby wyszło cos na usg?
Moje najszczersze gratulacje! Jesteś kolejnym dowodem na to, że niemyslenie o ciąży skutkuje. Zobaczymy czy u mnie też się sprawdzi. Ale to może za pare miesięcy bo narazie to naprawde sobie odpuszczam.

Cytat:
Napisane przez freshona Pokaż wiadomość
Witam
Ja na razie odstawiłam tabletki. Moja ginekolog dała mi 3 miesiące "używania do woli". Po tym czasie, jeśli starania byłyby bezowocne, stwierdziła, ze będę na tzw. stymulacji.
Poczekamy, zobaczymy. Nie nastawiam się, że "już muszę". Będzie, co będzie. Na razie mam zażywać luteinę od 16 dnia cyklu
Dziwne troche że ginka dała ci tylko 3 miesiące. Moja powiedziała że jesli po roku się nie uda to dopiero będziemy sie zastanawiac dlaczego, a najmłodsza to juz nie jestem. W każdym razie trzymam kciuki.

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując