2014-11-11, 16:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1
Cytat:
Napisane przez ewelina1988_20
Dziewczyny jeśli można zapytać to z jaka waga startujecie? Ja 60kg chciałam zejść do mojej wagi 55 ale nie wyszło i dziś mam 62kg ciekawe ile teraz przybędzie oby mniej niż 20kg 
|
56 kg na starcie. Zobaczymy co będzie dalej, ale apetyt to mam niesamowity...
Cytat:
Napisane przez n91adine
Ja 68 - 169 cm wzrostu. Mam nadzieję, że zareaguję po ciąży tak jak moja mama, która schudła więcej niż przytyła. Przez ostatnie lata mam problem żeby zejść do 60  A to moja idealna waga.
Dziewczyny, pijecie kawę? Bo ja muszę wypić jedną do południa, bo inaczej umieram na ból głowy. Zanim odkryłam, że jestem w ciąży to ze zmęczenia piłam dwie kawy (co mi się nie zdarza), a dzisiaj zrobiłam sobie słaby kubek i smakuje... trochę jak trawa. 
|
Ja piję, ale rozpuszczalną. Jedną z rana, do śniadanka. W sumie połowa kubka to mleko a nie kawa 
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci
U mnie niestety nie ma dobrych wieści  wczoraj wieczorem pojawiło się u mnie plamienie, wprawdzie nie krwią ale jasnobrązowy ślad na wkładce. No i wpadłam w panikę, zadzwoniłam do mojej gin, kazała wiąć nospe i magnez i w razie pojawienia sie krwi jechac do szpitala. Leki wziełam, dodatkowo jeszcze luteine pod jezyk. Jutro nie idę do pracy tylko z samego rana na badania i do lekarza. Martwie się chociaż Tż mnie uspokaja  nie wiem z czego to się mogło wziąć, wprawdzie wczoraj sporo chodziłam ale wszystko było ok, nic mnie nie bolało w brzuchu, cały czas czuję tylko obrzeknięte piersi  mam nadzieję, ze to nie bedzie nic złego  (
|
Kochana nie stresuj sie! łatwo mi pisać, wiem, ale stres Ci teraz w niczym nie pomoże. Weź kocyk, zrób sobie ciepłe kakao i weż dobrą ksiażkę - zrelaksuj sie, będzie dobrze
|
|
|