2003-07-27, 12:39
|
|
Zakorzenienie
|
Re: Pomozecie?:)
Agnieszka Zembrzycka napisał(a):
> Ja bym w wyborze makijażu czy fryzury kierowała się przede wszystkim podkreśleniem tych ślicznych oczu i noska.

> Musisz uważać, aby grzywka nie odwracała uwagi właśnie od tych elementów twarzy.
Obecna grzywka nie jest najlepszym rozwiązaniem, ja bym proponowała albo bardzo króciutką, albo wcale 
> Jeśli chodzi o włosy, to nie jestem do końca przekonana, czy decyzja o zapuszczaniu włosów jest słuszna.
Ja bym Cię też raczej widziała w krótkich - przykłady daję (zdj. 1, 2, 3)
ale nie bardzo Cię widzę w dłuższych włosach opadających na twarz.
tu się nie zgodzę z Agusią, ja jak najbardziej widze Cię we włoskach z pasmami wzdłuż twarzy - ale wtedy bez grzywki - daje przykłady (zdj. 4 i ostatnie)
> Zmieniłabym również nieco oprawkę na bardziej kocią i oprawki dałabym w innym kolorze albo taki okularki całkiem bez oprawek.
Ja bym optowała za tymi bez oprawek, żeby maxymalnie wyeksponować oczy 
>
> Twoje błękitne oczy bardzo podkreślą róże. MOgą być w połączeniu za śliwką lub z szarościami. Bardzo ożywią Cię wesołe morelowe róże, łososie czy pomarańczka ( Art Deco).
Daje kilka przykładów (zdj. 5 i dalsze)
>
> Górna warga jest nieco asymetryczna i nie podkreślaj jej raczej ciemną szminką. Lepsze będą transparentne błyszczyki lub jasne matowe szminki z odrobiną błyszczyka.
Oczy oczy i jeszcze raz oczy (oraz śliczny nosek) 
>
> Gorąco pozdrawiam 
Także
|
|
|