2014-11-11, 18:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Cytat:
Napisane przez Larysa88
Ja bym bardzo chciała żeby Ola jadła słoiki
Dlaczego?
Ponieważ jest to łatwiejsze przy wyjazdach calodniowych. Wiadomo że te wyjazdy są raz w czas ale jednak się czasem zdarzają i fajnie by było wziąć słoik i nie martwić się co obiadowego ola zje w tym dniu
A orientujecie się w tych sloikach od 12mca? Są podobne smakiem do tych wcześniejszych. Szkoda mi kupować skoro musiałabym i tak wyrzucić eh ale znowu pewnie jak nie spróbuję to się nie dowiem
|
ja przeważnie kupuję z Gerbera Do Re Mi. Mają różne ciekawe smaki. Emilce wszystkie smakują Ostatnio też kupiłam z Bobo Vity jak byłam w Biedronce, bo były tańsze niż z Gerbera. W smaku są inne niż te do roku, te są bardziej wyraziste 
Cytat:
Napisane przez 87czarna
To chyba jestem jedyna, która jeszcze nie posadziła Julki na nocniku 
|
ja też jeszcze nie posadziłam Emilki na nocniku, choć dostała na urodziny, taki jak ubikacja i jak na razie bawiła się klapą 
Cytat:
Napisane przez Isabell12
ech musiałam jeszcze o tym
no jak mnie to dobija, i jeszcze mówienie Piotluś -zamiast Piotruś, zlobis, majutki jesteś, i takie durne zmiękczanie i nie wymawiacie celowo tego "r" ja upominam, ale jak grochem o ścianę
|
o jak ja tego nie cierpię Zawsze mówię wtedy, że przez to, iż dorośli tak mówią do dzieci, to później one seplenią Przynajmniej moja teściowa to rozumie i nie mówi tak, ale moja mama często się zapomina i muszę ją upominać 
Aaaa i brawo dla Piotrusia za nocniczek, bo mi nie zacytowało 
Cytat:
Napisane przez misia332
Jutro mam wizytę u lekarza.
|
z jakiegoś konkretnego powodu, czy planowo?
|
|