Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 18:41   #1366
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ja bym bardzo chciała żeby Ola jadła słoiki
Dlaczego?
Ponieważ jest to łatwiejsze przy wyjazdach calodniowych. Wiadomo że te wyjazdy są raz w czas ale jednak się czasem zdarzają i fajnie by było wziąć słoik i nie martwić się co obiadowego ola zje w tym dniu

A orientujecie się w tych sloikach od 12mca? Są podobne smakiem do tych wcześniejszych. Szkoda mi kupować skoro musiałabym i tak wyrzucić eh ale znowu pewnie jak nie spróbuję to się nie dowiem

ja przeważnie kupuję z Gerbera Do Re Mi. Mają różne ciekawe smaki. Emilce wszystkie smakują Ostatnio też kupiłam z Bobo Vity jak byłam w Biedronce, bo były tańsze niż z Gerbera. W smaku są inne niż te do roku, te są bardziej wyraziste
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

To chyba jestem jedyna, która jeszcze nie posadziła Julki na nocniku
ja też jeszcze nie posadziłam Emilki na nocniku, choć dostała na urodziny, taki jak ubikacja i jak na razie bawiła się klapą
Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
ech musiałam jeszcze o tym
no jak mnie to dobija, i jeszcze mówienie Piotluś -zamiast Piotruś, zlobis, majutki jesteś, i takie durne zmiękczanie i nie wymawiacie celowo tego "r" ja upominam, ale jak grochem o ścianę
o jak ja tego nie cierpię Zawsze mówię wtedy, że przez to, iż dorośli tak mówią do dzieci, to później one seplenią Przynajmniej moja teściowa to rozumie i nie mówi tak, ale moja mama często się zapomina i muszę ją upominać
Aaaa i brawo dla Piotrusia za nocniczek, bo mi nie zacytowało
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Jutro mam wizytę u lekarza.
z jakiegoś konkretnego powodu, czy planowo?