Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - to nie KIT, od dziś jestem FIT cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-11, 21:19   #503
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT cz. IV

mnie też bardziej motywują zajęcia grupowe, zawsze jest miło, wesoło, oklaski na koniec, szybka pomoc ze strony prowadzącej

ale ten długi weekend szybko minął dwa dni spędziłam w łóżku chorując a dwa z TŻ. miałam przysiąść bo mam w czwartek zaległe kolokwium z angielskiego ale niestety, nie kiwnęłam palcem i mam na to czas tylko jutro wieczorem - ale dam radę byłam też na zakupach w rossmannie na nowej promocji ale średnio jestem zadowolona z zakupu chciałam nowy podkład na testowanie ale nie miałam co do niego dobrać, żeby wyszło korzystnie. nie było też insta dri, poza tym zdenerwowałam się na te babki w sklepie bo albo się malowały normalnymi pomadkami (nie testerami), albo cienie nakładały gdy jedna pani doszła do pracownicy z pretensjami, że chciałaby kupić podkład ale niestety wszystkie mają zerwaną taśmę albo ubrudzony korek, ta jej na to, że nie mają na to wpływu. moim zdaniem to ktoś na górze rossmanna powinien albo zatrudniać kogoś na straży przy szafach, albo pisać, że za otwieranie grozi kara (pewnie jest to niezgodne z prawem, ale serio, powinni coś wymyślić). tak samo jak rzucanie kosmetyków obojętnie do jakiej szafy, zamiast odłożyć je na miejsce.

no to wylałam swoje żale
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując