2014-11-12, 00:12
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: DIETA KRÓLÓW (co jeść)
Witam, jestem w trakcie stosowania Programu Królów, jestem już po 1 tygodniu, z opowiadań znajomych i własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to najgorszy tydzień, teraz mam nadzieję już będzie z górki. W ciągu tego tygodnia schudłam 2kg, dodatkowo dietę łączyłam z masażami Rolletic 2x w tyg ( mam maszynę w domu, do profesionalnego studia mamy za daleko, a moja mama jest zakochana w tych masażach i diecie , schudła 23 kg w ok. 8 msc.) . Na razie nie zgrzeszyłam żadnym zakazanym produktem, brakuje mi trochę dawnych nawyków żywieniowych (spaghetti co drugi dzień ), ale strasznie się zaparłam, wszyscy naokoło się odchudzają, ja też mogę! Oprócz rodziny nikt nie wie,że się odchudzam, nie chcę zapeszyć chwaląc się, wolę żeby ktoś sam mi powiedział że widzi efekty Czasem jest ciężko, ale gdy pomyślę, że przez zjedzenie jakiejś pizzy czy kebaba musiałabym zaczynać od nowa 1 tydzień programu, robi mi się niedobrze na samą myśl ) To dobra motywacja Trzymajcie za mnie kciuki, chcę w końcu spojrzeć w lustro i być zadowolona z odbicia O dalszych efektach będę pisała po każdym tyg
|
|
|