2014-11-12, 07:13
|
|
BAN stały
|
Dot.: Zbyt idealnie?
Cytat:
Napisane przez crem
Nie traktuje jej jak głupie małe dziecko, tylko chodzi o to, że miedzy nami jest taka przepaść intelektualna, na poważniejsze tematy tak ciężko pogadać, bo jak sie na czymś człowiek nie zna to próbuje zamknąć temat.
I od razu mnie zjechaliście, że "pozwalam na tak dużo". Chodzi mi o to, że nie jestem taki zazdrośnik jak co niektórzy..
|
Aż taka przepaść intelektualna, mędrcze? No niesamowite! Czujesz się dokładnie taki mądry i dojrzały jak przeciętny niedojrzały chłopak w twoim wieku i z twoich postów jakoś intelektualna wyżyna nie przebija zbyt mocno.
Dziewczyna jest półdzieckoem - w tym wieku to normalne.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------
Cytat:
Napisane przez crem
Nie, nie jestem zazdrośnikiem, nie traktuje się jako lepszego czy coś, tylko mówie jak jest, po prostu nie na każdy temat można pogadać z nią dłużej i nie chodzi o ten głupi przykład z polityką ale chociażby takie sprawy jak książki, medycyna, astronomia czy chociażby informatyka.
I jak można w wieku 16 lat nie mieć potrzeb seksualnych? Wiekszość chlopaków w tym wieku ogląda się za dziewczynami i traktuje je jak obiekt pożądania seksualnego. Dziewczyny są najwyraźniej inne?
|
Na jaki ją interesujący temat może z tobą ciekawie pogadać bez twojej pobłażliwości, że to takie niedojrzałe i mało ważne?
Spokojnie można w wieku 16 lat nie mieć potrzeb seksualnych, dziewczyny są najwyraźniej różne - jedne mają inne nie i nie każda się onanizuje od 12 roku życia.
Chociaż nie wiem, może ona potrzeby ma, ale nie chce ich z tobą realizować, bo znowu by wyszła na tę gorszą i niedoświadczoną. Albo ma - ale nie chce się narażać na ciązę, bo przecież z chłopaczkiem w twoim wieku nie może być pewna, że jakby co, to nie uciekniesz, a ona zostanie z problemem.
Albo ma, ale ty jej nie pociągasz, realizuje je więc sama fantazjując o idolu z plakatu.
|
|
|