Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 07:08   #28
emdzik
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie...
Ja chcę dac imię Adrianna.. W skrócie mówię do młodej Ada, Adusia... Kuzynka męża powiedziała mi ostatnio ze Ada to się mówi już do dużej dziewczyny a nie do małego dziecka a Adusia to już jest wydziwianie imienia... No i że Adrianna to już całkiem tylko do dorosłej osoby... A mnie się podoba używanie pełnych imion typu właśnie Adrianna, Grzegorz, Piotr... Myślałam już żeby może dać po prostu Ada Ale Adrianna wydaje mi się ładniej... Poza tym pasuje do nazwiska. Co Wy o tym myślicie? Kuzynka męża ma ciąże 2 tygodnie starszą i też będzie miała córkę Marysie. Może to trochę zazdrość?
Yyy moim zdaniem ona przesadza albo faktycznie jest zazdrosna...
Często jest tak ze pełne imię brzmi poważniej i bardziej jak dla dorosłej osoby, ale po to są też skróty, zdrobnienia, żeby właśnie można tak też wołać do dziecka... Franek mi też nie pasuje do dziecka.. brzmi tak poważnie... ale co to znaczy że Franek ma ominąć dzieciństwo?

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Ja mam problem ze spaniem i nogą
Dziś noga ciut lepiej bo leżałam na lewym boku ale tak nie umiem spać Pół drugiej nocy nie spałam. Czuje się jak rozjechana przez ciężarówkę = humor kiepski.
Ide dziś do tego głupka, będę chociaż pewna czy tam coś się rozwiera czy nie.

Trzymam kciuki za wizytujące i robiące badania
Nooo właśnie Ty też wizytujesz trzymam niech ten głupek wszystko sprawdzi i powie że wszystko dobrze!
I powiedz mu o tej nodze też!!

Vexi ale fajnie z zakupami... to po mału do przodu.. wszystkiego na raz nie można mieć

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora