Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-12, 07:23   #3318
Frau Gizela
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Esti GRATULACJE

indra - mój tak samo, pije trochę zasypia za chwilę się budzi i dalej chce pić i tak na okrągło, jak się napije sporo to i 3 godziny przesypia...

Frau - mam pytanie gdzie bedziesz robila usg bioderek?? ja chodze do lekarki w ochojcu i podobno robia w piotrowicach gdzieś i w ligocie? polecasz coś?

czy Wasze maluszki też mają cos w noskach w sensie słychać jak katar ale nic nie cieknie tylko jakby rzęzi troszkę przy oddychaniu no i czasem kicha...

u nas noc w miarę, młody jeszcze śpi więc idę jeśc sniadanie
Przy M. robiłam w epione na Piotrowickiej. Na NFZ. Za pierwszym razem oglądał ją taki stareńki ortopedał, niewiele powiedział oprócz tego, że dziecko ma biodra ok i że drze się jak obdzierane że skóry (ciekawe, jak on by się zachowywał, jakby go obudzili i przykładali głowicę z zimnym żelem do cała ;-P ), drugą miała z młodszym lekarzem i wszystko mi fajnie tłumaczył. Poszłam nawet trzeci raz bo bałam się, że M.robi uły i znów był ten dziad. Był milszy, bo M.starsza i współpracowała bardziej ;-) także teraz też tam pójdę z nadzieję, że akurat będzie ten młodszy doc ;-)
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora