2014-11-12, 07:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Cytat:
Napisane przez alkamor
12 zł chyba zapłaciłam  a się naszukaaałamm....:rolleye s:
no i farbę kupiłam....będę w końcu jak człowiek wyglądać 
|
Ja też się pofarbowałam i mi leeepieeej 
Cytat:
Napisane przez justi699
Hej
 za udane wizyty
mówiłyście o bólach brzucha i nospie. Ja jestem już chyba ekspertką w bólach brzucha i powiem Wam, że mi nospa nic a nic nie pomaga (przed ciążą też tak było). Jakoś mnie samo "puszcza" jak odpocznę i rozmasuje brzuch. Od wczoraj mam taki dziwny pępek  jakby mnie ciągnie do środka i taki obolały jak dotknę, ktoś tak ma?
Ja postanowiłam, że nie będę farbować włosów w 1 trymestrze, jakoś się przemęczę.
Też muszę kupić sobie coś do smarowania brzuchola 
a w ogóle cały dzień mi nie dobrze, a teraz mam wrażenie że będzie zaraz 
|
Ja poprzednią ciążę a raczej jej 2/3 przejechałam na nospie forte Teraz widze ze bedzie pewnie podobnie..
A taki ból pępkowy mam od wczoraj 
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
|
Ja taki olejek kupiłam kiedyś w sklepie z naturaliami za 12zł muszę znów tam iść po niego 
Cytat:
Napisane przez world_by_lena
dokładnie tak. myślę że przeglądanie forum i czytanie o problemach i obawach innych mają troszkę wpływ na myślenie. staram się za często tu nie zaglądać, ale ciężko się powstrzymać. ciekawość jednak zwycięża i lubię poczytać co u przyszłych mam w przybliżonych tygodniach ciąży jak u mnie. czasami niewiedza jest lepsza, albo chociaż podejście lekko z dystansem. Ja mam wizytę dopiero za tydzień, a tu widzę, że już większość jest po. Czytając zastanawiam się właśnie czy nie za późno się wybieram. No cóż, niestety tylko taki termin był.
|
To fakt.
Ja w poprzedniej ciaży weszłam na forum w późniejszym etapie ciąży i byłam o wiele spokojniejsza niż w tej.
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------
Dziewczyny, planujecie już coś na sylwestra?
|
|
|