Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-12, 09:17   #4142
poldzik
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)

dziendobry!

zaczne od konca - ja w dzinsy te obcisle to juz sie dawno nie mieszcze - tzn moze i bym sie dopiela ale bardzo niewygodnie!
mam jedna pare szerszych dzinsow a oprocz tego legginsy i sukienki, zastanawiam sie nad kupnem dzinsow ciazowych ale chyba poczekam do usg genetycznego ...

ja na swieta zawsze bardzo sie ciesze! chociaz u nas atmosfera nie jest na 100% bo nie jest tak zimno i sniegu nie ma, co najwyzej moze padac deszcz..
na sylwestra chyba plany jak w zeszlym roku - najlepszy przyjaciel meza (i jego swiadek ze slubu) ma urodziny 1 stycznia wiec organizuje sylwestra u siebie w domu, bardzo kameralnie, w sumie kolacja i toast o polnocy, bedzie nas 5-6 osob...
ja z dyskotek jeszcze nie wyroslam ale ostatnio nie chodzimy bo mi sie nie chce...

pszczoua trzymam kciuki daj znac jak poszlo! moja kumpela wczoraj miala (jest w 13 tc) i mowi, ze bylo ladnie widac twarz dziecka z profilu.. plci nie stwierdzili ale oni nie chca wiedziec.
inna kolezanka (urodzila pare miesiecy temu) poznala plec juz na usg genetycznym - oczywiscie chlopczyk, obrocil sie i pomachal dzyndzelkiem
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora