Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-12, 09:47   #2640
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
Natalka no ja startowałam z wagi 58,5, czyli jakieś 1,5 kg jestem na plusie w połowie 16 tygodnia... aż się łezka w oku kręci jak wspominam czasy liceum ile potrafiłam zjeść i nie wpływało to na moją wagę...
ciekawa jestem, czy zostanie chłopczyk czy jak u Karolci objawi się córcia

Izasalamon a odczuwasz jakieś objawy na @?

Żanetko no to trzymam kciuki, żeby się udało wszystko i mam nadzieję, że prawda nie wyjdzie na jaw przed tz i jakoś to ukryjesz bo pewnie wkurzyłby się nieziemsko

Justynka
oby to dobre samopoczucie Cię nie opuszczało

India
z tego co wiem jak ja pytałam gina o pregnyl podczas stymulacji to wspominał mi o kiepskim samopoczuciu , więc może to jest powód

a miałam pytać, bo u nas w sobotę w smyku Instytut Matki i Noworodka organizuje bezpłatne usg 3d/4d i wtedy byłby 16 t i 1 d i zastanawiam się czy mogą zobaczyć już płeć, tzn czy takie usg jest bardziej dokładne niż zwykłe i łatwiej ocenić płeć? bo wizytę mam dopiero za 2 tygodnie, a już bym chciała wiedzieć
Ja bym wytrzymała, ale to ja bo ja jestem przeciwna takiemu nagrzewaniu dziecka bez powodu
Ale tak, na takim usg na pewno wczesniej mozna płeć zobaczyć i chyba bardziej pewnie określić?
W pierwszej ciazy u mnie na zwykłym usg w 15 tc było pewne ze dziewczynka, a teraz widzisz, czekaliśmy do połowy chociaz ja i tak nie uznaje za pewnik bo nie było widać tak wyraźnie jak za pierwszym razem
Zależy jak sie dziecko ulozy
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora